luni, 25 octombrie 2010

Rezultatele Bragging Right

Salutare,
Aseara am avut parte de Bragging Right unde au fost o serie de meciuri interesante, cum ar fi:
Randy Orton vs Wade Barret cu John Cena, Undertaker vs Kane intr-un meci de genul "ingropat de viu", Echipa RAW vs Echipa Smackdown echipe conduse de Miz si Big Show si asa mai departe.
Sa vedem pe rand ce s-a intamplat:
1. Inaintea meciului cu Orton, Wade ii "porunceste" lui John Cena sa il ajute sa castige meciul.
Randy Orton isi pastreaza centura chiar daca Wade Barrett castiga meciul cu ajutorul lui John Cena, dar victoria a fost prin descalificare si deci dupa cum se stie, centura nu isi poate schimba proprietarul prin descalificare.
In timpul meciului cei din Nexus au itervenit in favoarea lui Wade, dar au fost alungati din ring de Cena.
2. Meciul a fost unul spectaculos, chiar credeam ca va invinge Undertaker, dar Nexus intervine din nou si il ajuta pe Kane, iar acesta din urma reuseste sa isi ingroape de viu fratele.
3. Echiapa Raw-ului este infranta de echipa SmackDown-ului
4. Campionii la echipe Cody Rodes si Drew McIntyre cer un meci si primesc un meci cu o echipa de exceptie, John Cena cu David Otunga. John Cena reuseste sa il prinda pe Rodes cu STFU si acesta cedeaza, deci noii campioni la echipe sunt John Cena si Otunga. La finalul meciului Cena ii aplica un FU (AA)lui Otunga.
Care vor fi consecintele actiunilor lui Cena? Ce va face Wade Barret? Ce se va intampla cu Undertaker? Cum va evolua conflictul dintre Cena si Nexus?

Niciun comentariu: