marți, 7 decembrie 2010

John Cena reangajat?!

Salutare salutare
Dupa cum stim, azi-noapte a fost RAW si asa cum s-a intamplat si saptamana trecuta, John Cena, a atacat membrii Nexus, unii fiind chiar accidentati si scosi din joc.
In urma atacurilor "surpriza" ale lui Cena, membrii Nexus nu se mai simt in siguranta nicaieri si ii cer lui Wade sa "rezolve" problema.
Planul lui Wade a fost sa il cheme pe Cena afara si acestia sa il prinda, dar cand John Cena apare, in loc sa il atace acestia ii intorc spatele lui Wade si il lasa singur in fata lui Cena.
La final membrii Nexus ii dau un ultimatul lui Wade, ori il reangajeaza pe Cena ori este dat afara din Nexus.
Mai jos este si ultima parte din RAW, scuze de exprimare:)....e scris pe fuga:)


2 comentarii:

Anonim spunea...

este oficial, John Cena este reangajat si va javea meci la TLC cu Wade Barrett

Copacul Meu spunea...

Salut.Vreau sa te felicit pentru ca incurajezi campaniile ecologice. Am vazut ca ai pe blogul tau bannerul de la Umbrela Verde.
Intr-o lume din ce in ce mai poluata, fiecare campanie ecologica conteaza. Noi incurajam recilclarea, reducerea poluarii, folosirea responsabila a resurselor, plantarea copacilor, depozitarea in siguranta a substantelor chimice si curatenia spatiilor verzi. Dintre toate acestea, ne axam pe incurajarea plantarii copacilor pentru ca ne dorim ca fiecare persoana sa aiba “copacul sau“. Prima campanie de plantare se numeste “Parcul Izvor prinde radacini“.
Daca iti doresti ca in Romania sa fie plantati mai multi copaci, dar nu ai timp sa plantezi unul, poti sa ne sustii prin oricare dintre variantele de mai jos:
1) Redactarea unui articol informativ care are legatura cu copacii sau ecologia.
2) Publicarea unui articol pe blogul tau in care sa vorbesti despre campania noastra.
3) Adaugarea unui link/banner pe blogul tau.
Daca adaugi pe blogul tau unul dintre cele 10 bannere de pe acesata pagina vei primi in schimb un link la sectiunea “Sustinatori” si vei aparea aleator pe prima pagina in sectiunea “Bloguri Partenere”.
Daca doresti sa apari permanent (pe prima pagina) la sectiunea “Ne sustin”, trebuie sa participi la una dintre campanile noastre de voluntariat sau sa donezi bani pentru plantarea unui copac (9 lei).
Aceasta campanie este apolitica si este realizata de un grup de tineri care isi doresc sa schimbe mentalitatea celor care neglijeaza mediul incojurator. Participa si tu!