marți, 17 noiembrie 2009

1. Plictiseala mare in Rai, asa ca toti oamenii de stiinta se apuca sa se joace de-a 'v-ati ascunselea'. Fiind randul lui Einstein, incepe sa numere. Toti se ascund pe unde gasesc, numai Newton ia o creta, traseaza un patrat cu latura de 1 m si se aseaza la vedere, in mijlocul lui. Dupa ce termina de numarat, Eistein se intoarce si, desigur, il vede pe Newton: Eistein: - Ha!... Te-am vazut, Newton! Newton: - Imi pare rau, dar nu sunt eu! Eistein: Cum adica, nu esti tu?!?... Te cunosc foarte bine! Esti Newton! Newton: - Pai, ia priveste mai atent!... Ce vezi? Eistein: - Pai, pe tine, in mijlocul unui patrat cu latura de 1 m. Newton: - Pai!... Si ce inseamna, dupa tine, Newton pe metru patrat? Eistein: - Pai, un pascal! Newton: - Pai, vezi? Ai gresit!

2. Iliescu se intalneste cu Bush ca intre sefi de state. Din una din alta ajung sa vorbeasca de pregatirea soldatilor lor.
Bush: - Eu ma mandresc cu soldatii mei; ei mai intai gandesc si apoi executa.
Iliescu: - Si eu ma mandresc cu ai mei da ei mai intai executa si apoi gandesc.
- Pai hai sa-i punem la incercare; ne alegem fiecare cate unul si vedem de ce sunt in stare.
- Foarte bine.
- Mike, vino aici si da-i o palma lui Iliescu.
Sta asta se gandeste, pana la urma spune:
- Nu pot sefu`; e presedinte, e la noi in vizita, nu pot
Iliescu: - Da imi place, da hai sa vezi si tu acum. Gheorghe, vino ma incoa`.
- Sa traiti; ordonati!
- Da-i o palma lui Bush!
Asta se conformeaza, si ii trage una de mai sa cada pe jos.
Bush: - Bravo ma, da acum la ce se gandeste?
Iliescu: - La ce te gandesti ma?
- Pai ma gandeam ca la palma aia mai mergeau doi pumni...

Doi microbi stateau de vorba. Unul zice catre celalalt:
-Astazi sunt bolnav
-Dar ce ai?
-Penicilina.

Cik mergea Borcea cu Bentley-ul pe strada si la un moment dat ii apare in fata o turma de oi. Nemaiavand timp sa franeze da peste una si isi stamba masina. Suparat se da jos si il vede pe marginea drumului pe Becali care pazea oile. Nervos se duce la el si ii spune:
-Ma ai grija dreq pe unde isi lasi oile k poate iti fut una !!!!! la care Becali...
-Poti sa le futi pe toate k io doar le pazesc!!


. Intalnire la ivel inalt ruso-americana .Dupa ce viziteaza Statuia Libertatii , Casa Alba etc. Putin este foarte nemultumit deorece se pare ca in USA totul este perfect . Atunci ii cere lui Bush sa vada inchisorile federale .Irasi nemultumire maxima datorita regimului de detentie prea bland . Peste culme de nemultumit cere sa vada inchisoarea condamnatilor la moarte . Aici John dupa ce bea un Martini , ca ultima dorinta spune OK acum pot sa mor , dupa care este dus pe scaunul electric si este lichidat .
la cateva luni urmeza intoarcerea vizitei presedintelui american in Rusia si dupa ce viziteza Kremlinul , Palatul de Iarna etc si Bush doreste sa vada inchisorile unde sunt condamnatii la moarte . Aici Ivan plangea si se ruga sa fie iertat si era jale mare asa ca Bush a hotarat ca nu e cazul sa asiste la executie . Dupa o jumatate de ora , timp incare trebuia sa se fi terminat executia se auzeau vaiete dinspre camera mortuara asa ca Bush intreaba ce se intampla . Putin raspunde : probabil s-a intrerupt curentul si il arde cu lumanarea .

Niciun comentariu: